8 august 2009

APUSENI, 2009.

Gen.. Cercetasii s-au intors.
Yes, i'm back in black.
ANDREI [ghidu' ma refer] ma pis, da' o sa-mi fie dor de tine.
Bun, ce sa mai, 10 ore pe tren, lene, plictiseala, HAINE CURATE. Si Madalin. Plus ghizi noi. Gen.. Gură, Emi, tipu' ala cu gluga care ne-a dus in metro, tipele alea, ala in carje si nu-mi mai amintesc.
Ticuri noi verbale : gen, ma pis, sa-mi bag pula, baga-mi-as. De care acum incerc sa ma desobisnuiesc. Ma pis.
Normal, n-am mai avut loc in autocar si am mers cu ghizii in metro. FOARTE TARE. Mi-am luat niste ochelari bengosi pe care i-am rupt dar o sa-i lipesc cu Super Glue si scoci. Ma pis pe ei.
Proba de cultura, unde am iesit pe locu' 14 din 15. Pe 14, deoarece pe 15 erau unii descalificati. Deci deh, Romea si Julieta lesbi nu le-au placut. Nici Horia imbracat in rochita.
Nopti nedormite, petrecute cu Adina, vorbind despre desene animate. Sau adormit in fund.
Foc de tabara. Ma rog, dupa ce s-a stins de trei ori, ne saturasem si am plecat in cabana, ca deh, peste trei ore plecam iar la Cluj sa luam trenu' de Bucuresti. M-AM PISAT IAR IN CLUJ. Şuşulini de Cluj.
Da, m-am pisat de 8 ori intr-o zi. Si DA, am fost DOAR 3 zile pe stop, RACITA. Deci sunt bengoasa.
Da, am herpes de la mancarea care ma facea sa borasc zilnic.
Da, am purtat pantalonii Adinei. Aia rosii.
Da, bocancii aia put de lesini. Gen, imputea tot compartimentu daca nu ii bagam in ghiozdan. Da, ghizii noi SUNT GENIALI.
Da, basca aia cu par de scotian e foarte tare. Si paru' e catifelat. Si e geniala pentru ca el zice ca e simpatica.
Da, mi-am luat un bat.
Da, am crezut ca bilele de paintball din padure sunt OUA DE SARPE. Asta la cacatu' ala de proba de supravietuire.
Da, am facut faze gen "EU, ca Survivor, voi trece acest rau. Eu, ca Survivor, nu voi lasa nimic sa-mi stea in cale. etc etc etc". Si nu, nu treceai de pe un mal pe altu. Treceai de unde era, pana unde izvorea. Ma rog, asta cred ca gandea Ilincoi. Frate, nici bocancii ei nu put mai rau ca ai mei:|. Imi bag pula.
Bun. Am facut frigarui. Gen, au fost delicioase. DELICIOASE.
Da, ma culcam noaptea si imediat cum deschideam ochii, era dimineata. Parca clipeam frate, ce pula mea. A fost ciudat, baga-mi-as.
V-am spus ca am cazut in pestera? Ma rog, mi-e lene sa recitesc ce am scris. Deci, am cazut in pestera. Dar nu, nu acolo unde era alunecos si urcai. Acolo unde trebuia sa mergi ca tampitu' drept inainte.

Bun, o sa pun poze. Si o sa incerc sa scriu dupa fiecare cate ceva. Mai mult sau mai putin. Apropo. PIC DE SOMN. Baga-mi-as. Am vreo 7 cosuri noi. Pe trei dintre ele/ei ii cheama asa: Gigel, Viorica si Patrocle. Si le iubesc. Si am herpesu' de juma de buza, aproape. Si nici ca-mi pasa. Ba chiar ma amuza foarte tare si de abia astept sa-i arat maine Bucurestiul. Rahat, iar sunt in orasu' asta de cacat. In fine, spuneti-mi cum sa-l cheme. Un nume frumos. Gen Aurica. Imi place numele. Dar sa fie baietel.
Rambo, sexosul.

Era o poza cand era foarte relaxata si zambea asa, larg, cu focu' langa:).




















Da, nu-i problema ca infigi ala in tavan. "Stii bine ca multi fac asaaaaaaaa".

















Asta e patutu' de langa mine. Ala in care nimeni nu putea sa stea. Da, botezasem scandurile. Si 0cand cineva se punea pe el, ziceam :AH, A CAZUT GIGEL/














Oisimo. :">














Da, pestera. Nu cred ca as mai intra in ea:)).





Da, am fost in drumetie. Asta inainte de grindina aia geniala, unde nu mi-am mai simtit picioarele. Da, atunci cand puteai sa bagi briceagu in ele ca nu reactionam.


Ghiozdanelu' lu Rambo. [Gen.. Rambo te iubim, ca ca tine nu gasim!]

Da, iubito, profilul de stanga e mai bun. Multumesc, multumesc.

Asta doar imi place. Sunt mandra de mine, dragule.

Andreiuscu. Cu Rammstein. Si toporasul. Fara Rammstein.



6 CAI FRUMOSI. Minunati frate. Chiar erau minunati:|. Asta cand mergeam cu limuzina decapotabila. Ei ne-au stat in cale.

Asta in limuzina. Gen.. Era un tractoras d-ala, unde noi stateam in spate, acolo unde se pune lemn, etc:D. D-ala de tara. Doamne, dar as lasa Bucurestiu' doar sa mai merg o data cu ala. E FOARTE TARE.

Prima noapte, desigur. 20 de fete in camera.Scoala 179 toate, desigur. A fost frumos, n-am ce zice.

Da, avem fete extrem, EXTREM DE CIUDATE. Asta e ceva gen "frate, e noapte si e frig. De ce pula mea suntem afara cand putem sa stam inauntru la caldurica?"

Jeleuri din Metro din Cluj. Am facut concurs, cine baga cele mai multe in gura. Si ne-a venit sa vomitam. Dar a fost frumos!:D

3 comentarii:

Diez. spunea...

eu zic sa ii zici herpesului HERPI :x:x

suna bine :">

Diez. spunea...

bag pula'n el bucuresti.

Prometeu spunea...

hey.si eu am fost in tabara:))
numa ca-s din valcea.
tipa cu punk rockeru:))