1 decembrie 2009

Poti sa stai un pic? Stai putin si priveste-o. Ura, groaza, tristete, dor? Ce-ti pasa, nu? Nu o bagi in seama, treci pe langa ea, esti mort din multe puncte de vedere, mort si pentru ea acum. Nu o lua de mana, ea nu vrea asta. Nu o imbratisa. Ea nu si-ar dori nimic altceva decat sa pleci. Simplu, nu? Dar cum sa faci tu asa ceva? Tu esti acolo mereu. Mereu pentru ea. Numai cand sufera, numai cand are nevoie de tine, atunci nu esti. Atunci uiti sa fii. La ce mai esti bun? La nimic.
Gata, te-ai uitat in ochii ei? Ai vazut ceva? Nimic? Nu se poate. Iti pun eu niste intrebari, poate iti dai seama ce ai vazut.. Ce zici, te iubeste? Hmm, nu? De ce taci, raspunde. Bine, nu vrei sa raspunzi.. Crezi ca te doreste? Nu? De ce spui asta? De ce nu vorbesti? Numai ai limba, sau ce? Ti-au taiat amintirile limba pentru ca le-ai aruncat pe strazi pustii pentru diferite curve? Pai bravo lor!

2 comentarii:

Marianita Cochiorca spunea...

Ohhh.. micuto!Uite incerc sa supravietuiesc.Tu ce faci?

Marianita Cochiorca spunea...

Ehe!Atunci te rog sa ma invidiezi ca eu nu am mai fost la scUla de 2 saptamani.si nici saptamana asta nu ma duc.Asa da!:>