15 noiembrie 2008

.

Mhm. Ma uit de fiecare data la blogu' asta si tot incerc sa schimb ceva. Simt ca ceva nu e bine. Ceva pute. Ceva nu e bine-primit aici.
Acel ceva sunt eu.
Bine, intradevar, eu sunt cea care scrie, eu sunt cea care are ideile astea..Dar tot eu sunt cea care incearca sa le arate lumii si isi face planuri si sperante si isi spune ca ea va sti pentru prima oara ce inseamna sa fi om! Da, eu sunt.
Ce suntem noi defapt? Bine, nu conteaza, multi oameni isi pun intrebarea asta.
Ce conteaza e ca eu am inteles si ca eu nu ma consider om. Eu nu sunt genu care spune ca imi voi trai viata la maxim, eu nu sunt genu care isi pierde viata in bautura, eu nu sunt genu care incepe sa ia droguri ca sa fie "Cool" sau "Trendy" sau sa se integreze undeva. Eu nu sunt genu care ii asculta pe ceilalti, eu nu sunt genu care sa fie la moda sau sa stie ce e la moda! Nu sunt genu caruia sa-i mai pese, nu sunt genu care se trezeste dimineata si isi face nervi ca in cativa ani vom ramane fara apa pe pamant.
Jesus..Eu sunt genu care altceva mai bun nu are de facut decat sa invete. Eu sunt genu care umbla seara prin casa, incercand sa se duca la baie, si apoi o vezi alergand ca disperata spre lumina..Prefer lumina uneori..Sunt genu caruia ii place sa exagereze..Incredibil dar uneori nu imi place sa ma distrez:|. Sunt genu care nu prea rade, si cand zambeste doar, ii dau lacrimile. Sunt genu[bine, nu ma crede nimeni] care nu s-a suparat niciodata!

Nu conteaza, mi-e somn!
E asaaaa de intuneric..Mi-e frica, bre! Dar..De ce sa ma scol de pe scaunu asta dur? Birou e asaaaa pufos.. Daca imi voi misca poponeata pana in pat, nu o sa mai adorm..Si noi nu vrem asta! Vreau sa dorm. Ma duc sa.. Sa disper

Niciun comentariu: