18 mai 2009

si ce sa fac, ma?

Nu ma incanta ca am ceva la inima.
Nu ma incanta deloc.
Si ce sa fac, ma?
Ar trebui sa ma maturizez, sa renunt la vise si copilarie, sa ma gandesc la ce facultate voi face, apoi la ce slujba voi avea, apoi sa-mi fac o familie. Dar oare cum va fi familia? Sotul meu ar trebui sa aiba bani, ma, ca asta conteaza pentru voi.
Ar trebui sa ma maturizez cum faceti toti, sau sa raman eu copilu' de acum? Sa stau frate cat voi mai trai, pe-un camp. Si-mi voi gasi pe cineva.
De ce sa stau si sa privesc cum inima imi face din ce in ce mai multe probleme? Sa stau intr-un birou, intre 4 pereti putreziti, sa stau si sa scriu hartii, din cand in cand sa mai trag cu ochiu' pe fereastra la oamenii care trec grabiti pe acolo. Sa stau si sa numar zilele pana iau salariu, sa platesc toate facturile si datoriile, sa iau mancare pentru copii, sa le fac pe plac tuturor, ca sa fiu o mama buna si draguta, atunci cand voi muri sa va amintiti de mine, nu? Sa va amintiti de mine ca "mama buna care si-a dat sufletu' pentru copii astia obraznici si rai".
Sa uit de muzica..
De ce ma.
Eu ma voi risca. Fie ce-o fi, frate.
Nu suport nici gandul ca viata mea o sa fie atat de banala. Nu-l suport.

Raspundeti-mi, bai, va rog.
De ce sa ma maturizez si sa renunt la tot?
De ce sa astept sa mor intr-o casa cumparata cu bani imprumutati de la banca?
De ce sa nu fie o viata altfel.
Nu-mi trebuie bani.
Nu-mi trebuie nimic.
Doar cineva.

4 comentarii:

Adriana. spunea...

nu trebuie sa faci asta! noi n-o sa facem asta! noi o sa ne traim scumpa noastra viata si o sa ne doara-n popou de toti! :D ca te iubesc si ma iubesti, d`aia! si o sa ne-o punem cu pletosi fara sa ne fie jena de soti, ca n-o sa avem, d`aia! si copii.. acolo avem timp, si ce daca n-au ce sa haleasca? las ca le trece.. cica 7 zile poa`sa stea un om fara haleala deci e ok.. sa mearga la cersit daca nu le convine.. oricum, noi suntem copii. si asa o sa ramanem tot timpu`. cel putin in mintea noastra.. cel putin asta simtim! te iubesc. >:D<

Anca spunea...

De ce sa ai o viata plina de griji? De ce sa stai sa te gandesti la ziua de maine cand cea de azi nu a trecut?..
Nici eu nu vreau sa ma maturizez, dar am facut-o fara sa vreau, din cauza altora.. eu trebuie sa ma gandesc la ziua de maine, la ce am sa fac..eu trebuie sa tin cont ba de unul ba de altul.. dar cel mai rau sunt pentru doi, nu pentru mine, una singura.. imi doresc o viata a mea, numai a mea ! Sper sa te prind diseara pe mess, mi-e dor sa vorbesc cu tine!

Prometeu spunea...

stay chill.ai destul timp sa te gandesti la ce facultate vrei sa dai,cat despre maturizare..vine de la sine.la varsta pe care o ai,o avem singura noastra grija ar fi sa avem grija de inimile noastre sa vedem pe cine ne pica pata,sa ne directionam gandurile spre persoana potrivita.

>:D<

Pitty spunea...

Nu o face!:)Fi doar tu.