4 noiembrie 2008

:>

Sti care e diferenta dintre noi?
Eu nu stiu ce vreau.
Eu sunt impotriva tuturor si prietena oricui.
Pot sa fiu mult prea de treaba uneori, chiar daca urasc acea persoana cu care vorbesc si as vrea sa o vad cerand indurare.
Pot fiu prea nesimtita, idioata, sa merit sa fiu urata, sa fiu uitata de toti pentru ca..Nu imi prea pasa de mine sau de voi.
Niciodata nu am prieteni, si asta nu pentru ca nu am pe cine, ci probabil pentru ca nu vreau.
Si fac lucruri absolut idioate si merit sa fiu uitata, dar voi nu faceti asta.
Voi va intoarceti de fiecare data la mine si va impacati cu gandu' ca asta sunt eu, oricum as fi.
Si asta nu am inteles niciodata!
Parca sunt un copac si e toamna si ma schimb total, numai ramane decat trupu din mine si frunzele imi cad, tot. Si totusi unii oameni ma iubesc asa cum sunt, pentru ca asa sunt.
Nu reusesc niciodata sa va fac sa plecati. Chiar daca ma barfiti, chiar daca..Uneori sunt insuportabila, voi tot ma placeti.
Sunteti toti asa ciudati si prefacuti.
Chiar daca va barfesc in fata, va zic ce nu-mi convine [uneori pe un ton absurd] , chiar daca va injur si va zic sa plecati, chiar daca va zic ca nu am chef de voi.. Chiar daca as lua un cutit si v-as injunghia, tot nu ati pleca..
Asta e motivu pentru care imi schimb prietenii si pentru care nu vreau sa ma atasez de nimeni.

2 comentarii:

Pitty spunea...

cateodata ma sperii...dar nu esti nesimtita si nici insuportabila...esti dusa k cpu in sensu bun al cuvantului...si te iubesc p ca esti ce vrei,si nu depinzi de nimeni si de nimic si te bazezi doar pe propriile pareri....bravo!!!:>si app...nu scapi de mine;)

Adriana. spunea...

Normal! Te iubim, coae! Enorm!! Sa sti..te iubesc mai mult decat te-ar putea iubi toata lumea asta si si..reactiveaza-ti ala.

[Mi-e dor de mare..imi place la mare ca esti curat tot timpul..marea te spala..:x..]
Ahh >:D<>:D<