25 octombrie 2009

Imi caut vocatie!

Scuze ca nu am spus despre asta mai devreme.
Deci am fost la Imi caut vocatie, un eveniment organizat de amdoar18ani.ro . Si a fost foarte foarte ok! Genial, pot spune.
Deci, a fost o chestie pentru liceeni [scuze, scuze ca nu sunt la liceu, da' m-a ajutat] in cautare de vocatie.

Roxana Guttman, care sa zic asa, m-a ajutat cel mai mult. A fost foarte ok! Foarte, va spun.
Andrei Ruse, care, cum spunea si Ilinca, mi-a spulberat visele. Nu, nu voi continua sa scriu cartea, ma las de ea, ma las de tot. Si asta mi-e aiurea, mai bine ramaneam cu ideea despre vechiul 'el', cel pe care mi-l imaginam. Ma rog, voi continua sa citesc.
Sergiu Floroaia [la sfarsit voi deschide alta paranteza despre el si Vlad Grigorescu] : Sergiu si Toma au fost absolut geniali, adica m-au amuzat total, nu stiu ce-au avut in ei. "Nu iti faci probleme cu banii..Pentru ca n-ai.. Daca ti-e foame, bei un ceai.." . Ma amuza cum transforma realitatea in ceva..'funny' [sa nu repet amuzant]
Vlad Grigorescu: WOW!

Bun, paranteza cu Sergiu si Vlad: m-au facut sa adaug inca doua chestii pe "to do list": sa merg la Aristocratii si sa merg la Vlad Grigorescu, sa vad ce poate sa faca, mai multe, ca azi m-a facut sa vreau mai mult.:))

Bun, CE MICA-I LUMEA. Deja ma seaca, ma enerveaza! Adica ma enerveaza frumos, nu stiu cum naiba vine asta. Nu dau detalii, ar insemna sa scriu o gramada, O GRAMADA. E totusi prea ciudat:)).

Ok, deci am fost la "imi caut vocatie" si a fost super super.


Doamne, cum am putut uita! Prajiturile facute de mama lui Ariel sunt cele mai GENIALE!!! Deci sunt absolut delicioase. Deci as manca non-stop d'alea, pacat ca am fost draguta si am zis sa nu luam multe ca sa lasam si altora. DELICIOASE. =p~

Un comentariu:

bb mika spunea...

heey :D
Am fost si eu la Imi caut vocatie. Am stat chiar la aceeasi masa ;))
Cautam poze pe net de la eveniment si am gasit blog-ul tau si am vazut cateva poze si te-am recunoscut ;))

Nice 2 "see" ya again. (: