28 septembrie 2009

Azi am avut neplacuta sansa sa merg acasa pe'un drum pe unde au luat-o doi din minunatii tigani borati din scoala. Noroc ca se destramase satra, ca altfel nu stiu ce naibii faceam.
Si dupa ce incepusera cu faze cu "nespalato, tu cu muzica aia a ta! si uite ce-ai in cap!" , am auzit cum unul dintre ei purta o conversatie inteligenta cu un altul, la vreo 30 m. departare:
ala din departare : baaa sa ma iei de ouuuuu
asta de aici, cacanaru : de care ba?
ala : de ambii!
asta : se zice AMBELE, analfabetistule!!

Si al doilea de langa mine, cu un neuron in plus, face "se zice analfabet" si ce raspuns sa primeasca? "taci in mortii matii ca nu-mi pasa".

Cum pula mea sa nu-i urasc?:|:|

3 comentarii:

Marianita Cochiorca spunea...

Prostia e buna, insa, se stie, totul are o limita.Inclusiv rabdarea mea.Nicioadata nu o sa inteleg de ce majoritatea asta de colorati cu neuronii vopsiti si care traiesc numai cu "pula-n gura", se leaga de felul in care te imbraci, ce muzica asculti, ce ai in cap, pe cap, sub cap, si etc?!Si mie mi se mai intampla sa strige cate un/o "gura-casca" dupa mine gen: "faaa, roacherito!"8-| D'oh!Fiecare cu ce-i lipseste!In concluzie, prostia cu cat este mai inedita, cu atat e mai mare deschiderea la minte.(intamplator nu fac parte din acei "majoritatea") Aliluia!

Marianita Cochiorca spunea...

si la naiba, cat ti-am scris:)).

Marianita Cochiorca spunea...

Cred ca nici nu stiu:)).Momentan n-am niciun plan.