20 noiembrie 2009

"AFI Palace Cotroceni"?

Ma gandeam sa merg week-endu' asta in mallu' ala nou, din Controceni? Am auzit ca e IMENS, si ca are de toate, si e de nu stiu cate ori mai mare ca Plaza [in care ma pierd uneori]. Ciudat, sincer nu ma atrag deloc mallurile. Si totusi as merge sa vad ce e acolo mai special.
Ce trist mi se pare siteu lor. Adica da, e colorat, etc etc.. Dar e ciudata prima pagina: Arcul de Triumf, Casa Poporului, Intercontinentalu', etc sunt in spate, pe cand mallu' e colorat, viu, in fata.. Ma rog, nu stiu.
De ce se fac atatea malluri?

3 comentarii:

Boogie Bubble spunea...

E frumos mall'ul. Nu e terminat in totalitate, nu's toate spatiile ocupate, dar e dragut. Asta a doua zi dupa ce s'a deschis, eu atunci am fost. Nu'i ca Plaza. E interesant. Mai ales "stancile" ... :)

Distractie placuta, si sper sa'ti placa. :)

Alina spunea...

eu am fost ieri. e dragut. mai mare ca restul dar probabil in 4-5 ani o sa se faca altele si mai si iar asta o sa fie ceva banal.
a fost si o faza amuzanta, eram intr'un magazin si a venit o tipa de vreo 30 de ani la mine, blonda, cu coada intr-o parte, sa ma intrebe daca am vazut fimul cu TinkerBell de la diverta:)) i-am zis ca nu, mi-a zis ce tare e si ca il cumparase pt fi'sa dar mai mult s'a uitat ea la el, etc .. dupa 5min am vazut ca se dusese si la altii sa le spuna de film:))

Malina. spunea...

:))) amuzant!