20 noiembrie 2009

Ma uitam eu prin mailurile veeeechi vechi vechi si gasisem mailu' de la Alex Vasilache. Si mi-am amintit de Brasov. Si cum s-a nimerit ca, inainte cu vreo 3 ore sa am trenu', sa aud niste muzica de pe undeva, dintr-un parc pe langa Piata Sfatului. Merg eu intr-acolo siiiii - Jukebox:). Ce fericita am fost sa stau in fund putin langa scena, cu o sticla de apa la 2l si aparatu' foto in mana:). Si Jukeboxii in fata mea. A fost asa simplu, si eram asa fericita ca in sfarsit numai faceam ce am facut tot timpu: sa vizitez. Puteam sa stau si sa cant cat vreau eu de tare. Da, am avut si autograf de la Alex. De ce? Habar n-am, pur si simplu m-am dus la el si i-am cerut:))). A fost amuzant ca toti au zambit cand i-am rugat, pe scena, sa le fac poza.
OMG, MI-AM DAT SEAMA CEVA! Stiu de unde il stiam pe un nene care era pe langa mine atunci - stiti omu' ala care tot vine la tine sa dai bani pentru nu stiu ce copii? Ala de la Universitate, Unirii, Romana.. Semana perfect cu el:-?. Ce dragut e sa ai o revelatie dupa..hmm.. 5 luni.

Anyway, este un concert de lansare a primului album cu piese originale Jukebox - joi, 26 noiembrie ora 21:00 club Jukebox - intrarea libera!

Un comentariu:

Marianita Cochiorca spunea...

Schimbari peste schimbari!:>